English
Nederlands
Dimitrios Kosmidis Drumlessen
Neem contact op voor meer informatie!


Lessen voor beginners, halfgevorderden en gevorderden Stijlen: jazz, pop, rock, funk, latin, fusion Coaching toelatingsexamens Conservatorium

Onze diensten Individuele les
Een-op-een lesgeven, met een persoonlijke leeraanpak, afgestemd op het bereiken van de persoonlijke doelen van elke student. De duur van elke les kan variƫren: 30 minuten of 60 minuten. wekelijks, of 60 minuten per twee weken.
Skype lessen
Liever thuis leren? Ik geef ook online lessen. Online lessen zijn een prima alternatief. Het enige wat u nodig heeft is een smartphone, een (elektrische) drumstel of een oefenpad.
Coaching sessie
Zoekt u wat hulp met een bepaalde tecniek, met muziek lezen, transcripties of zoekt u misschien nieuwe motivatie? Misschien is een coaching sessie dan een uitkomst! Snel en makkelijk een frisse blik en nieuwe energie.
Kosmidis Dimitrios
BOEK EEN LES
Contact
Bandcoaching

Bedoeld voor band's en groepen. Muzikanten worden gecoacht om hun rol binnen een band / muzikaal ensemble te ontwikkelen. De band zal worden begeleid en gecoacht in hun nauwe samenwerking. Zo kunnen ze hun presentatie's verbeteren en beter voorbereid zijn op aankomende optredens.
Akties
Koop 10 lessen, krijg 1 gratis Als u van te voren 10 lessen aanvraagt, krijgt u de 11e les gratis.
Referenties
Als u iemand uitnodigd voor een proefles, krijgt u zowieso 5eur korting op uw volgende les. Als zij zich inschrijven krijgt u 2 lessen van 30 minute helemaal gratis!
Kosmidis Dimitrios
Kosmos Entertainment

Breng een vriend(in) voor een proefles en krijg sowieso 5eur af van u volgende les. Gaat hij/zij door met lessen, krijgt u 2 lessen (30 min) gratis!
Kosmos Drumschool staat bekend om zijn interactieve aanpak van muziek onderwijs. Studenten leren door, zowel spelen als begrijpen, de theorie achter wat zij leren. Dit zorgt ervoor dat de studenten sneller leren en hun vaardigheden beter kunnen aanpassen aan nieuwe situaties. Dimitrios's student gerichte techniek zorgt ook voor een goed alternatief voor in-studio leren. Gedurende eventuele covid restricties, betekent dat minder verlies van vaardigheden en technieken.

 

Slotenlaan 9, 8226ST Lelystad

 

 

Kosmos Entertainment